2013-05-20 13:10:53• hírek • Szatmár.ro

Koncertek, új filmek és egyéb programok ezen a héten is

Unatkozol? Nézd meg folyamatosan bővülő heti programajánlónkat.

A Harag György Társulat májusi műsorterve:


20-án, hétfőn 10 órakor - Pöttöm Panna - Iciri-piciri bérlet - Pódiumterem

21-én, kedden 10 órakor - Pöttöm Panna - Iciri-piciri bérlet - Pódiumterem

22-én, szerdán 10 órakor - Pöttöm Panna - Iciri-piciri bérlet - Pódiumterem

23-án, csütörtökön 10 órakor - Pöttöm Panna - Iciri-piciri bérlet - Pódiumterem

13 órakor - A három kismalac és a farkasok - Sárközújlak - Szatmár Megyei Kultúrkaraván

A Sorompók Nélkül Fesztivál programja:


A Sorompók Nélkül Nemzetközi Multikulturális Fesztivál május 24. és június 2. között kerül megrendezésre Szatmárnémetiben. A rendezvény részletes programja ide kattintva letölthető.

A Grand Mall Cinema újdonságai:


Sötétségben - Star Trek (Star Trek - Into Darkness) - Az Enterprise legénységét hazahívják, mivel a flottát elpusztították és minden, amit az képviselt, veszélybe került. Kirk kapitány hát útra kel, hogy elfogja az embert, aki mindezért felelős. Ráadásul kettőjüket közös múlt köti össze, Kirknek személyes elszámolnivalója is van a terroristával. Az üldözés sok áldozattal jár, főképp, hogy Kirknek szem előtt kell tartania a legfontosabb feladatát is: vigyázni a legénységére.

Halálos iramban 6. (The Fast & the Furious) - Dom, Brian és a csapata szétszéledt mindenfelé a világban. Jól élnek, bár mindegyiküket honvágy kínozza, mégsem térhetnek haza, hiszen itt börtön várna rájuk. Eközben odahaza egy zseniális bűnöző hódította el a piacukat képzett sofőrökből álló csapatával. Dom csapatának felajánlják, hogy ha a segítségükkel sikerül leleplezni és megállítani a bűnözőbandát, teljes kegyelmet kaphatnak és végre hazatérhetnek.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Filharmónia:


Május 23-án, csütörtök este 18.30 órától szimfonikus koncertre kerül sor a Szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában. Ez alkalommal népszerű filmek zenéi csendülnek fel Shinya Ozaki japán karmester vezénylésével.

Caritas Jótékonysági Gyalogmaraton:


Az idén május 25-én hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Caritas Jótékonysági maraton új útvonallal várja a résztvevőket: indulás a város régi központjából a Libertatii térről, a Caritas székháza elől, a körforgalom megkerülése után az új központon keresztül a menet megközelíti a Szamos töltést és a strand irányába, Udvari felé haladva éri el a célt Kakszentmártonban a Szamos parton egy ligetben.

A maraton napján a regisztráció, reggel 07.45-kor kezdődik a Caritas székháza előtt a város régi központjában (Libertatii tér 20), a startpisztoly 08.45-kor dördül majd el.

Tour de Tur kerékpárverseny:


Május 25-én ismét rajtol a Tour de Tur kerékpáros verseny, az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti szervezésében. Az esemény helyszínéül a Túr Menti Védett Területek szolgálnak, ezzel is népszerűsítve ennek természeti értékeit.

További információkért kattints ide!

Előadás a kaktuszokról:


Ezen a héten kaktuszkiállítás látogatható a Szatmár Megyei Múzeum földszinti kiállítótermében. A Szatmári Aztékium Kaktuszgyűjtő Egyesület

GyerekHÉT a Züm Züm Játszóházban:



Buli


Május 25-én, szombat este újra fergeteges bulival várja a szatmári fiatalokat a Kaméleon Klub!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: